Breaking News
Loading...
31.8.12

Info Post
Καλησπέρα! Είμαστε όλοι μέρος μιας τεράστιας χρωματικής παλέτας. Τα πάντα γύρω μας έχουν χρώμα και σίγουρα σε κάποια από αυτά τα χρώματα τρέφουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Ένα χρώμα μας αρέσει, μας εκφράζει, μας αναδεικνύει, τονίζει τα καλά μας σημεία και είναι μέρος της ταυτότητας μας. Μπορεί όμως μια λάθος επιλογή να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. 

EN: Hi girls! Today we are going to talk about colors. Which color suits each hair/eye color best? This post is dedicated to blond girls. There are three parts: 
1.Blond hair with blue eyes 
2.Blond hair with green eyes 
3.Blond hair with brown/hazel eyes. 
Of course, you will find my suggestions for shopping, as always :)

ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ?
Σίγουρα όχι όλα. Για να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια χρωματική παλέτα η οποία να σας αναδεικνύει θα πρέπει να λάβετε υπόψην το χρώμα των μαλλιών σας και των ματιών σας. Οι ειδικοί χρωματολόγοι μας προτείνουν τα κατάλληλα χρώματα για κάθε τύπο γυναίκας κάνοντας έτσι την καθημερινότητα μας πιο εύκολη.
Σήμερα το άρθρο είναι αφιέρωμένο στις ξανθιές κυρίες της παρέας. Θα σας παρουσιάσω τα χρώματα που σας ταιριάζουν με ορισμένες προτάσεις για αγορές.


ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ.ΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?

Εαν είστε ξανθιά με μπλε μάτια επιλεξτε να φορέσετε αποχρώσεις του μπλε και του γαλαζοπράσινου. Το ανοιχτό πράσινο σας ταιριάζει επίσης πολύ όπως και το τιρκουαζ. Είναι χρωματα που θα αναδείξουν τα μάτια σας και θα τα τονίσουν. 
EN: If you are blond with blue eyes choose to wear blues. Blue - greens look very nice on you, the same as light greens and turquoise! 
By: Zara, Pull&Bear, Mango, H&M, Bershka













ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ?

Τα μάτια σας είναι πράσινα? Φορέστε πορτοκαλί ρούχα και αξεσουάρ! Το πράσινο και το μπλε σας τόνιζουν εξίσου καλά. (Αποκτήστε τα υπεροχα κοσμηματα πατωντας εδω)
EN: If your eyes are green choose to wear oranges. Blues and greens look very nice on you,too!

By: Zara, Pull&Bear, Mango, H&M, Bershka

ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ?

Τελος, αν τα μάτια σας είναι μελί ή καστανά έχετε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα όπως το ροζ, το κοκκινο, το πορτοκαλί, το μωβ και το καφέ.
EN: If you have hazel or brown eyes then you can wear oranges, pinks, purples, browns and reds.


By: Zara, Pull&Bear, Mango, H&M, Bershka